Ти си звездата с Converse One Star

Ако търсиш лесен и удобен начин да подчиниш градската среда, попаднал си на правилното място. Converse One Star e твоето решение и идва точно навреме – настъпващото лято. Най-хубавото при новите модели е разнообразието от цветове – зелено, червено, синьо, което ти дава избор, варианти за комбинация и провокира в позитивност и енергия.

Каквито може да видиш и в Реми. Той представя Converse One Star по обичайния за него начин – танци. Освен че го държат в зоната на комфорта, класиката от 90-те със сигурност му дава и вдъхновение за смели експерименти.

Asphalt: Разкажи ни с какво точно се занимаваш? 

Реми: Занимавам се с хип хоп и Брейк танци (Bboying).  Част съм от моделите на Ivet Fashion и се снимам в национални и чуждестрани реклами. 

Asphalt: Как минава един твой ден? 

Реми: Може и да звучи изненадващо но си имам строги навици, които следвам всеки ден. Още със ставането естествено си пускам музика и започвам да набелязвам задачите, които имам. Отговарям на съобщения и мейли за събития, които организирам.

Във втората част на деня минавам и към танците. Водя класове по хип-хоп във VS Dance, както и в International Dance Academy 360. След това си правя кратка почивка и се заемам с други ангажименти.

Asphalt: А как прекарваш свободното си време? 

Реми: Обичам да прекарвам свободното си време заобиколен от приятели или вкъщи, гледайки исторически филми и сериали. Друго нещо, което обичам да правя в свободното си време, е да пазарувам и отново в комбинация с кино. 

Asphalt: Какво те впечатли в One Star?

Реми: Всичко. Първо самият дизайн. След това и свежите цветове. А щом ги сложих веднага усетих колко удобни са. Позволяват ми да правя всичко.

За 2018 добре познатият силует на Converse от 90-те отново се връща в играта. Миналото е само вдъхновение, а технологиите на бъдещото взимат превес. Новият модел разполага със всички иновации за съвремието си, които го правят удобен и издръжлив.

Converse One Star може да откриеш в Converse Serdica Center на цена от 169 лв.

Фотограф: Даниела Йорданова
Видео: Емануил Алберт

Музика: Ростислав Алберт
Модел: Реми Тоин