Work is Over – време е за море

Дъждът и лекото застудяване няма да развалят лятото, а отпускарският сезон продължава с пълна сила и със сигурност и следващия уикенд отново ще се запътиш към морето. Преди да се отправиш към „любимото синьо“ (така беше изпято в една песен) няма да е лошо да се подготвиш със задължителните дрехи и аксесоари, които са нужни за една страхотна почивка.

Те не са много и затова се отбихме при нашите приятели от Urbanize, за да спретнем бърза селекция от любимата ни марка Carhartt, която да ти представим.

За къде без бански? Спираме се на сини плажни шорти, които са супер практични и могат да се сгънат в размер на несесер. Направени са от качествена материя, която съхне бързо, а компактният им вариант ще ти позволи да включиш и други неща в багажа си.

shorts

Бяла тениска и плажна кърпа със закачлив надпис Work is Over, за да ти напоня на теб и всички останали, че си оставил работата на заден план.

shirt3shirt2shirt

Всички знаем, че бялото е най-добрия вариант за големите жеги и така привличаш много по-малко от слънцето върху себе си. Голямата кърпа пък е идеална, за да се разложиш на пясъка, както и да приютиш половинката до себе си.

shirt6shirt5shirt4

Шапка и слънчеви очила, за да се пазим от изгарящите слънчевите лъчи и разбира се чанта, в която да прибереш всичко изброено.

bag4bag3bag2bag

Естествено не приключваме тук.  Имаме и изненада и тя е, че Urbanize и Asphalt ще зарадват един късметлия, точно преди да отпраши за морето, с плажна кърпа. Условията на играта са много прости и изискват минимални усилия:

  • Харесай страницата на Asphalt във Facebook.
  • Харесай страницата на Urbanize във Facebook.
  • Дай share на статията (задължително поста трябва да е публичен). 
  • Напиши #WorkisOver! като заглавие на поста си.

 

ifyouwantit

 

На 31 юли ще обявим победителя. Успех!