Този уикенд в Пловдив времето го дават облачно с кюфтета

Идва жегата, идват почивките, идва мощното бичене на айляка и то не къде да е, а този уикенд на Младежки хълм в Пловдив заедно с всички блейдъри от България. „When did you eat the meatballs“ отново ще ни приюти за една луда забава с много танци, много каране, много рап, много бира, много кюфтета, много атлети и много мацки. Тази година ще е под формата на интернационално състезание с доста чужди гости от Германия, Гърция, Чехия и Румъния, част от тях са машини в карането. Българският шампион Марио Ватралев а.к.а Хъскито също ще е там и ще кара до болка, минимум!

Както споменахме ще има и чуждестранни гости.

Йоханес Зенке сред десетте най-добри блейдъри в света! През миналата година, той спечели всички състезания по ролерблейдинг в Европа, включително и миналогодишното издание на „When did you eat the meatballs“, ще дойде с неговите верни дружки да разцъкат рейловете в Пловдив. Любош Тюрек е един от най-обещаващите чешки карачи. Редовно присъства на подиума. Сорин Косерару е от този тип карачи, които където и да ги пуснеш ще разцепят! Одисеас Селелмазидис е от повече от 15 години в блейд културата и не спира да ни изненадва с нови трикове.

„When did you eat the meatballs“ или както нашенци му казват “ГА ЯДИ КИФТЕТАТА“ е петото издание на този така известен ивент на кънкьорите в Пловдив. С всяка година той расте и става все по-голям. Идеята е всички да се забавляват под формата на каране на кънки цял ден и да развиват блейдърската култура в България. Трасето е изцяло DIY, вход няма, карането е свободно и на края на деня ще се изберат 3-мата най-добри.

Снимки: Pink Tsonk