Urbanize – рожденикът в града

През октомври Urbanize празнува 10 години и ще отбележи рождения си ден идната събота с парти пред магазина.  Денят определено няма да е обикновен, защото всеки, решил да се отбие, ще се възползва от 10% отстъпка на всички нови колекции и до 50% на продукти от минали сезони. Няма да липсва и настроение – музиката ще е поверена на BnB и Mayo, а бар с напитки ще има от Jameson.

По повод рождения ден Urbanize раздават и 10 тениски Carhartt – за да участваш в томболата, трябва само да посетиш обновения им сайт и да се запишеш за бюлетина. След това на случаен принцип ще бъдат изтеглени 10 късметлии.

За 10 години магазинът на Раковска се превърна в основен център на градската култура. Единственото място, където почитателите на Carhartt и Edwin могат да намерят любимите си марки, а освен тях се предлагат обувки Pointer и чорапи на датския бранд Democratique Socks.  За всички тези години Urbanize подкрепиха и не малко събития, свързани със стрийткултурата – скейт състезания и изложби и със сигурност ще продължават да го правят.

Facebook събитието за рождения ден може да видиш тук. Ще се видим в събота.