SC_UrbanFest

Лятото в София е по-интересно с Urban Fest

Не е нужно да се ядосваш, ако си от малкото хора, останали в София за джулай морнинг. Вместо с изгрева на слънцето, предлагаме ти да посрещнеш седмицата с Urban Fest. За втора поредна година Serdika Center ни привлича със серия от специални after work партита, много добро настроение и някои изгодни оферти. Всеки делничен ден от 18 до 21 ч ще можеш да се насладиш на музиката на градски артисти като Zornitsa Slavova & Michael Bozev, Yagoda Treneva & Ilia Kolev, Lina Nikol & Riverman и Yavi. Напитките са от Aperol Spritz, джин Larios, Lolea и разбира се с много лед, за да поносем по-лесно горещата седмица.

SC_UrbanFest_AfterWorkParties

Ако освен за парти, имаш настроение и за шопинг, приготви се за силен уикенд! От 5 до 7 юли в избрани магазини ще има намаления с live DJ set – идея, която определено трупа точки в полза на Urban Fest. Главни действащи лица ще бъдат добре познати имена от клубната сцена като Marten, BoyanMusic, KXCKS, Marble Souls, Rawland, Silver Ivanov, Nikolay Danev. В случай, че имаш нужда от допълнителен стимул – подготвили сме ти изненада. 5 urban фена, качили стори със снимка от феста с таг @serdikacenter и @asphalt.bg ще спечелят ваучери на стойност 100 лв. Остани с нас – теглим печелившите в последния ден от събитието – 7 юли!

 

Urban fest_DJ Marten

 

Освен да ни забавлява, Urban Fest има за цел да популяризира съвременната streetwear културата. Точно затова организаторите са ни подготвили специална изложба на колекционерски маратонки. Посетителите ще могат да се докоснат до емблематични модели, оставили своя почерк в историята на спортните обувки. Част от тях са любимият на Майкъл Джордан Air Jordan I и Nike Air Command Force Billy Hoyle, който всички познаваме от класиката „Белите не могат да скачат“. Има и по-нови модели, сред които ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2 – първия чифт в колаборацията на Канйе и Adidas.  Нечовешките модели ще бъдат изложени в голямата ротонда, така че не пропускай да ги разгледаш отблизо напът за партитата.