Undefeated преобразиха Air Max 90

Множество колаборации излизат почти всяка седмица. Но тази наистина ни грабна вниманието още като пуснаха тийзър снимката на задните панели. Nike и Undefeated, известни със своите изчистени дизайни, искат да покажат една малко по-различна визия на класическият Air Max 90. Маратонка, която всеки колекционер трябва да притежава.

Засега са обявени шест разцветки, но само една е официално показана. Затова можем само да гадаем върху цвета и цената. Изцяло кожена бяла маратонка със сини елементи, като в задната част е логото на Undefeated. Интересен е двойният панел, който е по цялата обувка. Той не е типичен за 90ките. А видяхме, че липсва и пластмасовия таг, на който пише Air Max.

Шестте разцветки ще са налични на 20 Септември на Undefeated.com и във физическите им магазини. Силно се надяваме да се появят и в други онлайн  магазини (европейски).

Undefeated не за първи път се колаборират със спортния бранд. Всички знаем за Air Jordan 4 в маслинено зелен цвят, която достига до 35 000 лева. Последният им общ проект бе преди по-малко от седмица, като целта бе Nike Kobe 4 Protro в няколко разцветки.

 

 

Снимки: Stadium Goods