TRAP парти на Дунава

Отново става дума за тези четиримата – Никола, Марто, Белла и Симо.
Разказахме ти за тях преди няколко месеца, когато те върнаха черната музика в един позабравен регион на страната.

Точно ден преди Великден един от видинските барове стана жертва на хип-хоп/TRAP капана – It’s a TRAP!

Като казваме жертва,изобщо не преувеличаваме, защото още преди края на партито алкохолът буквално свърши, а хората не спираха да танцуват.

На всеки беше ясно, че това няма как да е краят, а по-скоро началото на един доста сладък проект – It’s a TRAP! 

И ето, логичното се случва. За да утвърдят черния звук на града, нашите приятели са ти приготвили още едно вълнуващо преживяване извън столицата. Сцената отново е Видин, но не бързай да търсиш баровете там, защото този път партито се потапя директно, буквално, абсолютно и неминуемо в Дунава. 

Отново не преувеличаваме, защото мястото, от което ще звучи хип-хоп, трап, грайм, R&B и всеки един черен стил е кораб, който местно заведение любезно им предостави за целта.

Парти на кораб? Това не го ли бяхме гледали само по филмите? Сега вече е реалност. 

Зад пулта ще е вече добре познатият marrtomкойто след първото парти беше официално провъзгласен от емблематични личности на града за почетен гражданин на Видин. Там вече се чувства, като у дома си и ти е приготвил доста приятен плейлист. Част от него може да чуеш тук

Датата е 20/07 и ако планираш този уикенд във Видин изобщо няма да съжаляваш, защото по същото време в града ще се състои фестивалът The Bridge, който събира едни от най-талантливите и артистични личности в България и ще превърне почти целия град в галерия на urbanstreet култура.

Казано накратко Видин ти обещава доста сериозен уикенд и един ден отпуска може да се окаже малко, за да му се насладиш напълно.

 20/07 It’s a TRAP Summer, корабчето. Там сме!

Снимки: Александър Стефанов/София Ангелова