The North Face и Extra Butter със специална колекция

Един от най-уважаваните streetwear бутици в Ню Йорк, Extra Butter, за втори път се колаборира с гиганта The North Face за holiday дроп.  След  успеха на миналогодишната серия, която се казваше “Technical Difficulties”, сега пускат подобни продукти, но с различна история.

Колекцията се казва „Night Crawlers” и има за цел да представи нощта на Ню Йорк и какво се случва там. Принтове, които показват светлините, отраженията, улиците на града.


Този дроп включва легендарната пухенка Nuptse, както и Denali Fleece анорак и панталон. Новост е Stetler Jacket – супер здрава мембрана, която ще издържи и на най-студеното време – DryVent технология, 80g подплата, водонепропусклива. Селекцията включва още зимна шапка, чантичка и чадър.

EXB_TNF_HO18_NightCrawlers_20EXB_TNF_HO18_NightCrawlers_03EXB_TNF_HO18_NightCrawlers_05EXB_TNF_HO18_NightCrawlers_07EXB_TNF_HO18_NightCrawlers_08EXB_TNF_HO18_NightCrawlers_17

Колекцията излиза на 15.12 в сайта на Extra Butter. Брутален дроп, който не бива да се пропуска. А зимата казват, че ще бъде тежка. Подгответе се от рано.

 

 

Photos: Extra Butter