The North Face вече и в Massive

Американския бранд The North Face отскоро може да откриеш в магазин Massive в Paradise Center. Марката е изключително популярна сред катерачи, планинари, скиори и сноубордисти, тъй като продуктите, които предлага се отличават с издръжливост и удобство. За предстоящия сезон, от Massive ти предлагат един модел маратонки в две разцветки и две якета.

north-face

Лимитираната серия Back to Berkeley са обувките, подходящи за есента и очакваните дъждове. Те са изработени от висококачествени материали и винаги ще те предпазят от вода, тъй като имат специално покритие, което не пропуска. Бомбето отгоре има допълнителен слой кожа и не позволява водата и пръските кал да се задържат, като по този начин чистотата и стила ти никога няма да бъдат нарушени. Освен това, OrthoLite подметката е толкова комфортна, че ще ти позволи да прекараш целия ден във вървене без да се тревожиш, че ще се умориш или да усетиш неудобство. В Massive имат и от двата цвята Back to Berkeley (зелено и синьо), така че ти да имаш по-голям избор.

north

Якетата, за които ти споменахме по-горе са Thermoball и Quest. Първото веднага ще ти направи впечатление с това, че е супер олекотено, което го прави и много удобно за носене, а Quest е с водна мембрана и е подходящо както за разходки из града, така и в планината.

Още продукти на The North Face очаквайте скоро в Massive, а до тогава може да погледнете тези в магазина в Paradise Center.