The Fourth Phase – премиера

Ако имаш планове за 2ри октомври (неделя) по-добре ги отмени, защото те очаква най-добрата сноуборд премиера за сезона.

The Fourth Phase е дългоочакваният филм за Travis Rice и пътешествието му из Северния тих океан. Той и неговото крю ( Mark Landvik, Eric Jackson, Bryan Iguchi, Pat Moore, Mikkel Bang, Jeremy Jones, Victor de Le Rue, Ben Ferguson и други) се потапят в хидроложкия цикъл на планетата, предприемйаки епична мисия от родния щат на Travis (Уайоминг) през Тихия океан към Японските алпи. Крюто се отправя на север към Русия и от там към Аляска, за да изследват механиката на зимата и да открият нещо повече от нови терени.

След 4 години усилен труд създателите на „The Art of Flight“ гарантират незабравимо изживяване с The Fourth Phase, който ще гледаш и в София.

phase2

Но това няма да е просто поредната премиера на сноуборд филм. Очаква те нещо много по-интересно. Организаторите от Balkan Snowboards са подготвили грандиозно събитие, което освен прожекцията на филма ще включва графити, скейт, барбекю, бар с напитки и естествено музика. Всичко това ще се случи в главния щаб на пичовете от Balkan – в кв. Симеоново. На площ от 2 дка, гостите ще имат възможност да се забавляват, а от 21 часа и да гледат филма The Fourth Phase. Партито ще продължи и след прожекцията.

Премиерата ще е глобална и в същото време филмът ще върви още в Париж, Москва, Барселона, Ню Йорк, LA, Колорадо, Ванкувър и куп други градове, като и София е част от този дълъг списък.

Най-якото е, че входът е свободен, но местата са ограничени, така че побързай да се регистрираш тук, за да си сигурен, че ще присъстваш на едно от най-яките събития за сезона.

Още инфо за събитието виж на facebook страницата.