Отблизо: Nike Air Huarache Ultra Breathe

Прегърна ли крака си днес? (Have you hugged your foot today?)
Така е представен за първи път през 1991 г. моделът Air Huarache. В началото предназначен за спорт, а по-късно превърнал се в икона на американския бранд. Отдавна обаче обувките за активно спортуване влязоха в ежедневието и сега са по-скоро отличителен белег към уличния аутфит. Така че няма как, ако искаш да се придържаш към нормите на стрийт културата, да не завършиш облеклото си за деня със супер готини маратонки.

Точно такива са Air Huarache Ultra Breathe и още като ги видяхме много бързо решихме, че точно тях ще „разгледаме“ ОТБЛИЗО.

За пролетта и лятото на 2017 от Nike ще се опитат да те съблазнят с добре познатия футуристичен вид на Air Huarache, но и с доста подобрения. Още от името на модела „Breathe“ може да се досетиш, че има нещо дишащо. Това е мрежата в горната част, която осигурява изключителна вентилация на крака. А за комфорта, докaтo удряш улиците се грижи удобната подметка с Phylon пяна.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Nike Air Huarache Ultra Breathe на цена от 269,90 лв. може да намериш в магазините на BUZZ. София, Paradise Center / Варна, Grand Mall Varna / Бургас, Mall Galeria Burgas