Tech Alert: PhoneSoap Go

“И не забравяйте да си миете…телефоните!”

Вируси върлуват навсякъде около нас напоследък. Всеки бърза да си измие ръцете при първа възможност. Знаехте ли обаче, че може би главната причина да се разболяваме е не кой друг, а скъпият ни приятел – телефонът! Докато личната ни хигиена е преоткрита, къде остана тази на смартфоните ни? 

На помощ идва PhoneSoap Go – “сапунът” за телефони!

Някак забравяме, че мобилните устройства са нашата трета ръка и са неотлъчно до нас всеки ден. Помним, че трябва да ги зареждаме всяка вечер, но за почистването им почти не става дума. Тук на сцената излиза PhoneSoap Go – първата в света безжична батерия, която “отмива” всяка вредна бактерия от устройството ни. Като вана, но за телефони!

Замислете се колко често пипате смартфона си, къде го оставяте през деня и къде го забравяте. Бактерии и вируси се залепят за него и после ви разболяват. С PhoneSoap Go този проблем намира решение. Неговата UVC технология премахва дори и най-малката вредна частица за секунди, за да получите бързо един зареден и буквално “чисто” нов телефон!

Без химикали, без загряване, без течност. Приоритета на PhoneSoap Go е да е напълно безвреден за устройствата ни, докато ги почиства обстойно до блясък. Разбира се, тази интересна джаджа е достъпна в няколко разцветки, за да е задоволен всеки вкус – черно, бяло, златно, розово и сиво. 

Момента да зарадвате телефоните си с един PhoneSoap Go никога не е бил по-подходящ!