Team Puma – Sava и Fyre

Сигурно си свикнал да виждаш SAVA и FYRE заедно на сцената на поредицата партита BEST KEPT SECRET. Влечението им към музиката и професионалното им отношение към нея ги събра за един общ проект, за който в момента не можем да говорим много.

Та освен музиката, другото общо между тях е модата. Момчетата видимо имат влечение към стрийт брандовете и следят тенденциите. За да са винаги актуални те разчитат на магазин Foot Court, който и тази есен предоставя добра селекция от дрехи и маратонки.

Съвсем отскоро в магазина пристигна колекцията на PUMA, в която се открояват две интересни колаборации – PUMA x ADER и PUMA x OUTLAW MOSCOW. 

С южнокорейският бранд ADER, PUMA се съюзява за първи път. Тяхната обща цел е да се вдъхновят от обикновеното, за да създадат нещо неочаквано и красиво. В дебютно си сътрудничество те преработват вече утвърдени силуети на PUMA и се заиграват с части от логото, смесват миналото и бъдещето, което носи живота на тази изключителна колекция.

OUTLAW MOSCOW e бранд, който представя духа на руската култура, като в същото време оказва влияние и върху други култури. Съответно дебютът на PUMA X OUTLAW MOSCOW е уникален, еклектичен и сложен, с отличителни руски дизайнерски елементи, изписване на буквите на кирилица и очарователно оцветяване.

В двете колаборации всеки може да открие интересни тениски, якета, горнища и кецове.

Яке PUMA X ADER – 559 лв.
PUMA MCS TRACK – 139 лв.; Кецове – PUMA TRAILFOX O.MOSCOW – 339 лв.; Кецове – PUMA RS-0 ADER ERROR – 319 лв.
Яке – PUMA X O.MOSCOW – 279 лв.; Бомбер – PUMA XO.MOSCOW – 399 лв.;
Тениска PUMA X O.MOSCOW – 139 лв.

Естествено първите, които ги налазиха бяха Sava и Fyre. С Puma аутфитите им ги улови Делчо Димов. Ако и ти си се изкефил на нещата, не губи време ами отивай към Foot Court или директно онлайн тук.

Още нещо, което не е за изпускане е задаващото се парти Best Kept Secret. На 17 ноември в цели три зали ще завихри есенното издание от поредицата. В първата FYRE и ACBG ще изкочат с кратки, но разбиващи лайв изпълнения подкрепени от сетовете на SAVA и Tyrbo. Нови попълнения към диджей крюто в зала 1 ще бъдат DoLittle, с грайм сет, и Marttom. В зала 2 мощно трап за всички от добре познатите Bad n Boujee и Dope Zoo, а в третата зала за настроението ще се грижат момчетата от Marble Souls и Favela Gang, като смесват стилове като baile funk, kuduro, afrobeats, liquid trap и hip hop . За да не се преумориш от танци организаторите са подготвили и 4-та зала, в която можеш да си чилваш и разпускаш с различни атракции.