Събитието това лято – Burgas Skate Open 2018

Лятото е в разгара си, а най-чаканато събитие в Бургас определено е Burgas Skate Open 2018. Още с обявяването на скейт ивента се разбра, че се готви нещо много голямо. Завесите малко по-малко се повдигат и вече е ясно, че потвърдилите международни участници са 27. Карачи от Румъния, Сърбия, Гърция, Унгария, Куба, Испания, Аржентина, Беларус, Израел ще въртят трик след трик на парка в Бургас и заедно с останалите ще спорят за големия награден фонд.

Както вече бяхме ти казали, на 17 август ще се състои Cash for Tricks и Best Trick на площад “Тройката”, след което в залата на НХК ще бъдат представени българско скейт-видео и фотографска изложба. Същинската част ще бъде на 18-ти в скейт парк „Изгрев“. Подробна информация очаквай следващата седмица.

Парти часта на Burgas Skate Open 2018 ще бъде в ръцете на GRIME BG, които въобще не са хабили усилия и ще подготвят разбиващ концерт с Jamakabi, Realz & VILLAIN. Мощното грайм присъствие от UK ще вилнее в парка от 20:00, а след 23:00 партито ще се пренесе в Kashmir coffee bar.

Остава малко повече от седмица, така че загрей с малко кадри от миналата година.

17-18 Август!Тази година ще е още по забавно.

Публикувахте от Burgas Skate Open 2018 в Сряда, 25 юли 2018 г.