Активни занимания през летните дни

За част от хората, лятото е море, почивка, дни прекарани на някой плаж, радвайки се на безвремието. Има и друг тип хора, за които градската джунгла е не по-малко привлекателна, за които летните дни са възможност за активни занимания навън, такива, за които планинският преход, боровите гори и стръмните склонове са равни на спокойствието на морските вълни и студените коктейли.

За тези, които си почиват активно, покорявайки нови върхове, далеч от чайки и пясък, подготвихме селекция от три летни модела.

Adidas Originals Prophere e модел, който се появи миналата година и малко по-малко извоюва своя успех на световно ниво. Това се дължи на съчетанието на модерно излъчване и класически силует. Огромната удебелена подметка в задната част, при петата, дава изключителна стабилност, а меката, дишаща материя е основен фактор, който ни спасява от тежките жеги през лятото. Разцветката е класическа – tripple black, която все повече се харесва на младото поколение.  Наистина това е един изключителен избор, на който можем да разчитаме за дългите разходки с приятели в дългите летни дни.

Втората маратонка е за тези, които прекарват уикендите в планината. Тя е насочена към хората с по-свободен дух, но в същото време имащи сериозно отношение към комфорта и стила си. Nike Air Max 270 Bowfin – обувка, създадена на базата на АM270, но със значителни подобрения. Тук ни спечели уникална дишаща материя, кожени елементи, подобрена подметка, специално проектирана за ходене по пресечена местност, както и нова стелка за повече комфорт.

В звездната ни тройка за активно движение през лятото включваме PUMA RS-0 INJ Toys. Привлича ни силуетът, който ни връща към края на  80те години с по-oldschool  визия. През 2018 година, от „прашния сандък“ на Puma извадиха RS – Running System технологията и я върнаха отново в играта. Това, заедно с минималистичен дизайн, нямащ нищо излишно, правят маратонка, която лесно да навлезе в ежедневието ви.  Децата, които едно време са колеционирали играчки, вече са пораснали, маратонките са едно от нещата днес, което ги прави щастливи, ето защо „TOYS” е част от името на модела, който толкова много харесваме.

Всички модели могат да бъдат намерени в магазините на District, както и онлайн на districtshoes.bg.

Фотограф: Глория Георгиева

Грим и коса: Валентин Блвк

Модел: Кирил /Кико/