Мода от софийските улици и тераси

Улицата и уличният начин на живот винаги са били вдъхновение за много артисти. Дали в музика, изобразително изкуство, мода – те винаги могат да се интерпретират по някакъв начин. Всеки, както ги разбира и най-важното – усеща. Десислава Мицева е един от хората, на които до толкова са въздействали, че е решила да кръсти модния си бранд Улица. За нея това е мястото, където човек се чувства най-свободен да изрази себе си по начина на обличане, говорене, забавление и какво ли още не.

Деси няколко години е работила като вижуал и стор мениджър за големи модни марки. Дълго време е събирала впечатления от изобразително изкуство, музика, хората, които я заобикалят, природата и дори от тишината и секса. За името твърди, че не e отнело много време да го мисли, тъй като основното вдъхновение, което получава е точно от улицата.

18301723_650773711777846_4425844444886520612_n

Марката стартира с две линии:
Лимитирана колекция “Hey, I’m A non practicing virgin”, в която е заложено на естествените материи, бунтарски сексапил и женствени форми и “Тераса” – тениски с принтове на гледки от софийски тераси. За сега локациите, които се представят са четири, но се надяваме да бъдат пуснати и други тениски.

Улица ще бъде представена на 13.05 (събота), в Културен център G8 – зала G8 1. За музиката ще се погрижи Ed Koev. Организаторите обещават една по-различна обстановка, в която ще се постараят да се чувстваме свободно и приятно… като на улицата.
Повече за ивента тук.

Ще се видим там!

IMG_00331

 

terrace2

Снимки: Калоян Грозев