Стъпки в асфалта с New Balance

Топлото време само ни кара да мечтаем за морето, пясъка и студения бриз. Уви реалността е друга, а истината жестока. Все още сме заключени в капана на града, а дните ще стават все по-усилни. Но ако има едно нещо, което може да те накара да мислиш, че стъпваш по финия пясък, това e чифт от новите модели на New Balance. С тях вървенето из градските улици ще бъде с лекота, а и със сигурност няма да останеш незабелязан/а.

Изборът от New Balance-ки е голям, затова ние ти предлагаме 3 модела, с които  да покориш асфалта.

Моделът 996 има от всичко по-малко и въобще не му липсва онзи лайфстайл мотив. Може да го обуеш за всяко събитие и да го комбинираш с всичко, а в същото време е идеален и за разходки в парка. Перфектният микс бихме казали! Основна заслуга за удобството в него има технологията REVlite, която получи ъпгрейд преди няколко години и оттогава 996 се превърна в любимец на всички.

Цена: 159,90 лв.
Цена: 239 лв.

Следващата крачка правим  с New Balance 580. Първото нещо, което веднага прави впечатление е разцветката. Унисекс е, мъжете няма нужда се притесняват, че ще изглеждат нелепо. Пъстрата заигравка със зелено, жълто и оранжево те връща обратно към 90-те, когато подобна палитра от ярки цветове беше нещо обичайно. Моделът е за хората, които залагат на тичането като основен начин за тренировка. Те ще го харесат заради малко по-високата и дишаща подметка.

Цена: 149,90 лв.
Цена: 169,90 лв.

За да не се чувстват дамите пренебрегнати, представяме един модел, който е изцяло за тях и в любимите им флорални мотиви.
Точно този десен едва ли има период, в който да не е актуален, а пролетта е идеалното време, да си сложиш маратонките с цветчета. Кодовото име, с което може да ги откриеш е 530. Веднъъж сложиш ли ги обаче няма да искаш да ги свалиш. Леки, удобни и семпли, те ще предадат всичко необходимо на твоя аутфит, за да го превърнат в безупречен.

Цена: 199,90 лв.
Цена: 199,90 лв.

Причините да се спреш на New Balance за предстоящия сезон са много, ние ще наблегнем само на три основни: Качеството е топ и дори по-добро от доста утвърдени брандове. Комфортът е невероятен, а стилът уникален. А това мислим, че е достатъчно.
Всички модели на New Balance може да намериш в магазините на BUZZ. София, Paradise Center / Варна, Grand Mall Varna / Бургас, Mall Galeria Burgas