Новите приятели на кецовете ти – Stance Socks

Понякога се чудим как стана, че от нещо, което свързваш в повечето случаи с неприятни “аромати”, чорапите се превърнаха в задължителен елемент от аутфита на модерния човек. Виждаме ги навсякъде – шарени, едноцветни, с изтрещели илюстрации и какво ли не.

Като цяло е все тая, защото няма да нищим кога и как се е случило всичко. По-скоро искаме да ти споделим за един бранд, който сега навлиза в България, но от години се е утвърдил по света.

Да, говорим за Stance Socks, които официално са тук и вече няма да ги гледаш само по списанията, а може да се отбиеш във Foot Court, Contrabanda или Massive и да си избереш модел от голямото разнообразие.

Но да кажем и нещо за бранда.
Stance Socks са създадени от Jeff Kearl и John Wilson през 2009 в Сан Клементе, Калифорния. Двамата намират ниша в стрийтуеар индустрията, която до момента никой друг не е забелязал. Предприемчивият им дух се отплаща доста добре, като ги прави едни от лидерите на пазара. През тези 8 години Stance Socks са реализирали безброй колаборации с артисти, спортисти, музиканти и други, създавайки обществото Punks & Poets. В него се отличават имената на Rihanna, James Harden, Nyjah Huston, Willow Smith, Aleali May.

Колекциите на бранда са придвидени за различни активности. Серията Lifestyle е предназначена за ежедневието и включва колаборациите със Star Wars, Disney, Coca Cola, Harley Davidson и други. Тези, които обхващат повечето спортове, като сноуборд, баскетбол, скейтборд, тичане или мотокрос са Performance. Едно от големите постижения за Stance Socks е, че през 2015 бяха избрани за официален партньор на NBA и MLB.

Сега остава ти да ги избереш за официалния си чорап за предстоящата зима.