Sofia Street Riders

 

Sofia Street Riders/Writers е второто събитие колаборация между Blank Decks Supply и 0511 Designs. То ще започне в ранния неделен следобед на 15.10 в GrindHouse Skateclub с графити и скейт работилница, ориентирана към начинаещите и любителите. Екипът на OSM ще покаже най-основните похвати в рисуването и ще разкаже за основите на графити културата. Към демонстрацията ще се присъедини и специален гост – KainOne.

Паралелно ще можете да разгледате и продукти на 0511 Designs, Мастилница Tattoo Studio, OGS, Blank Decks Supply, Eureka Skateboarding и Five High Skatepark. Всеки начинаещ или любител на карането на скейт също ще има възможност да се запознае отблизо с работилницата за скейт на Five High Skatepark.

В 18:00 ще започне и скейт състезание, но не на една, а на две мини рампи. Съдии ще са представители на трите активно каращи поколения в България. Заснемането и воденето на събитието също ще бъдат поети от скейтъри от местната скейт общност. Финалът на състезанието ще се проведе на по-голямата мини рампа в три категории – спонсорирани, неспонсорирани и една изненада.

Разбира се това са само част от нещата, които те очакват през един от последните топли и слънчеви уикенди тази година.