Sofia Beats представят нов албум: Trombobby – Run

Стартираният през ноември 2017 музикален лейбъл Sofia Beats представя второто си издание – Trombobby RUN. Записан в рамките на само два месеца в края на миналата година, “Run” е второто официално издание под шапката на Sofia Beats. Соловият дебют за Божидар ‘Trombobby’ Василев е логично продължение на работата му със Southwick и DAYO.

Десетте аудио фрагмента от този своеобразен дневник обединяват концепцията за бягството като форма на преоткриване и събират в себе си напрежение, надежда и нови хоризонти. Албумът ще бъде представен на живо с участието на Евден Димитров (бас) и Васил Вутев (MPC), както и вокалите на Десислава Андонова, Лина Никол, Волен Милчев и Симеон Желязков. Официално излиза на 29 януари. Можете да чуете сингли тук: https://soundcloud.com/wearesofiabeats/trombobby-back-it-up-ft-lina-nikol

Представянето е на 2 февруари, петък, в клуб MIXTAPE5 *B-Side от 22 часа. DJ сетове ще направят Гена (So Called Crew), Rawland, Junkfool и Djobry. Хост на вечерта – Григовор. Събитието ще бъде излъчено на живо във Facebook на страницата на Sofia Beats. Атмосферата ще допълнят визуализациите на Elektrick.me и озвучаването на Stagemsaters. Вход с код за албума: 10 лв.

Sofia Beats е колектив от български артисти, обединени от beat музиката. Beats не е еднозначен жанр, а култура, която съчетава hip-hop, soul, jazz, electro и synth в различни интерпретации.

SOFIA BEATS
Facebook: http://bit.ly/sofiabeatsfb
Instagram: http://bit.ly/sofiabeatsinsta
Mixcloud: http://bit.ly/sofiabeatsmix
YouTube: http://bit.ly/sofiabeatstube
Soundcloud: http://bit.ly/sofiabeatscloud