НЯМА ДА ТЕ ОСТАВИМ БЕЗ НОВ ЧИФТ VOL.4 – Тенденции

Обикаляйки по големите западни градове като Париж, Берлин, Лондон , сигурно сте виждали как хората обуват най-новото на пазара. Дали са колаборации, най-новите 90ки, или някой нов New Balance. Всичко при тях е лесно достъпно. За България нещата идват малко по-късно като тенденция, а по магазините може да отнеме цял сезон.

В тази статия искаме да отправим насоки към есента и новите модели за тогава.

Определено на първо място трябва да е NIKE Air Vapor Max. Маратонка, изглеждаща като футболна „бутонка“, с подметка изцяло основаваща се на air технологията. Цялата основа е плетена и много дишаща. На практика това е Flyknit качен на нова air подметка.

pi2um9gcgvikk3s9xmkd

Друг модел на NIKE, който определено ще хване окото, е Аirmax 97. Но тук не говорим за OG разцветката или gold edition. Говорим за нормалните разцветки идващи в черно, бяло, синьо и тн. Доста приятни за окото!

NIKE-AIR-MAX-97-COLOURWAYS-4NIKE-AIR-MAX-97-COLOURWAYS-12NIKE-AIR-MAX-97-COLOURWAYS-14NIKE-AIR-MAX-97-COLOURWAYS-8

От Adidas от преди знаем за излизането на Future Craft 4D – обувка създадена от „въздух и светлина“ с помощта на множество технологии. Първите 300 бяха раздадени за тестове. 5000 чифта ще бъдат произведени и ще излязат на 9.12 за масова продажба.

adidas-futurecraft-4d-release-date (1)

Друг модел от Adidas, на който искаме да се спрем е Stan Smith Boost Primeknit. Дълго име, но накратко е плетен, олекотен Stan Smith с Boost подметка. Не ги усещаш на краката си и за лятото са си перфектни! Класически модел с две от най-новите технологии на Adidas – супер комбинация.

adidas-Stan-Smith-Primeknit-OG-White-Greenadidas-stan-smith-primeknit-boost-3adidas-stan-smith-boost-primeknit-00

Не на последно място ще заложим на Reebok и техният Club C. Обувка, наложила се достатъчно във времето, но като че ли залезе през последните 5 години. Сега, дали заради Kendrick Lamar или Gigi Hadid , моделът е във възход. Всякакви разцветки, всякакви колаборации – има много избор от този кец.

REEBOK-CLUB-C-85-RETRO-CHALK-WHITE-GUM-BLUE-6Reebok-Club-C-85-WhiteGreenGIGI-HADID-REEBOK-1Kendrick-Lamar-x-Reebok-Club-C-Capsule

Тези модели са едни от най-наложилите се на пазара в момента, но не са единствените! Затова потърси правилният чифт за теб.