Няма да те оставим без нов чифт

Малко по малко големите стрийтуеър брандове започват да пускат летните си колекции на пазара. През този месец със сигурност ще видим не една или две колаборации между известните марки. Затова решихме да хвърлим малко светлина върху предстоящите рилийзи и да те улесним, ако имаш планове да увеличиш колекцията си с нов чифт.

NIKE

При Nike в момента всичко се върти около събитието Air Мax Day на 26.03. Всички сили там са се съсредоточили върху Air Max 1, тъй като класиката чества 30 години. Mоделите Air Max 1 LE 2.0 и 90 Infrared Ultra Flyknit вече излязоха, а този който съчетаваше в себе си много колаборации в едно – Air Max 1 Master, вече е изчерпан на официалния сайт и трябва да си адски късметлия, за да го намериш. Голямо внимание е насочено към преиздаването на колаборацията на Nike и AtmosAir Max 1 и Jordan III. Всеки желаещ може да се пробва да се сдобие с нея на 18.03 в nike.com и в по-големите снийкър бутици, а цената е само 400$.

atmos-nike-jordan-pack-official-images-02air-jordan-3-nike-air-max-1-atmos-pack-official-images-6air-jordan-3-nike-air-max-1-atmos-pack-official-images

Друга интересен проект на Nike е с OFF-White. За момента и от двете страни са доста пестеливи и информация липсва. Единственото, което се знае, че ще е в много лимитирано количество.

off-white-nike-blazer-mid-closer-look-01-1200x800

New Balance 

Тази седмица загатнаха за колаборацията си с Beams върху 998. Beams е един от най-големите стрийтуеър магазини в Япония и неслучайно на петите на обувките ще забележиш, че са изписани Boston (домът на New Balance) и Tokyo. Моделът излиза на 31.03 като цената все още не е обявена.

new-balance-beams-998-04new-balance-beams-998-03new-balance-beams-998-02new-balance-beams-998-01 (1)

Asics

GEL-KAYANO TRAINER KNIT „REFLECTIVE“ е отговорът на Asics към Adidas Ultra Boost. Много подобен, с knit предница, а отстрани е с гумен кейдж, проветрив и устойчив. С една дума – перфектен за идващото лято. Излиза този уикенд, така че, ако има имаш планове да пазаруваш, то този модел изобщо не е за изпускане.

asics-gel-kayano-trainer-knit-silver-black-1asics-gel-kayano-trainer-knit-reflective-armour-silver-white-silver-white-1asics-gel-kayano-trainer-knit-reflective-0

Reebok

Посягат към „бъдещето“. Рапърът Future е поредната световноизвестна личност, която ще се забърка с тях. Моделът, който певецът е избрал е  Zoku Runner Ultra Knit. Отново изцяло „плетен“,  черен нa цвят с бели мотиви. Дизайнът му и тагът Freebandz (музикалният лейбъл на Future), както и логото на етикета, изключително много подхождат на изпълнителя. След двата хитови албума феновете му определено ще се замислят дали да не вземат и този модел!

FUTURE-x-REEBOK-ZOKU-RUNNER-ULTRAKNIT-FREEBANDZ-8FUTURE-x-REEBOK-ZOKU-RUNNER-ULTRAKNIT-FREEBANDZ-5FUTURE-x-REEBOK-ZOKU-RUNNER-ULTRAKNIT-FREEBANDZ-3FUTURE-x-REEBOK-ZOKU-RUNNER-ULTRAKNIT-FREEBANDZ-2FUTURE-x-REEBOK-ZOKU-RUNNER-ULTRAKNIT-FREEBANDZ-1

Puma

Clyde е един от най-класическите представители на марката. Какво ново направиха в него? Сложиха му чорап, но доста по-висок от очакваното. Clyde NYC pack е кръстен на Walt „Clyde“ Frazier, една от баскетболните легенди на New York Knicks. Той включва четири разцветки – двете класически (бяло и черено) и две, които директно ни връщат към баскетболния отбор. Скоро ще бъде обявена цената на всяка една, както и датата на излизане.

17SS_PR_Social_Ecomm_SP_Flavor-of-the-Month_Clyde-NYC_000517SS_PR_Social_Ecomm_SP_Flavor-of-the-Month_Clyde-NYC_000417SS_PR_Social_Ecomm_SP_Flavor-of-the-Month_Clyde-NYC_000317SS_PR_Social_Ecomm_SP_Flavor-of-the-Month_Clyde-NYC_000117SS_PR_Social_Ecomm_SP_Flavor-of-the-Month_Clyde-NYC_0000

Adidas Originals

Брандът със трите ленти току що пусна първите визии за своята колаборация с United Arrows & Sons. Можем да гадаем само от снимките, но в проекта освен два траксуита, има и NMD_CS1. Графиките са на артиста MIKITYPE, а начинът на изобразяване е чрез KATAKANA – един от много видове японска азбука.

united-arrows-sons-adidas-originals-4united-arrows-sons-adidas-originals-3united-arrows-sons-adidas-originals-1

Изборът е голям, оставяме на теб да решиш кое е най-доброто!