Време е за нови маратонки

Смяната на сезоните за нас е още един повод да се сдобием с нов чифт маратонки. Няма да ви лъжем – изборът и този път не е лек. Все още ни държи еуфорията около dad sneakers тренда, затова се впуснахме в търсене на най-добрите „грозни“ маратонки у нас. Тенденцията, която последните няколко сезона ни припомня с носталгия края на 90те, накара всички големи брандове да възродят свои иконични модели от онова време. Новите преработки изглеждат така, както ги помним, но новите технолоии ги отнасят на много по-високо ниво по отношение на качеството. И това е добра новина!

Да, 90те не спират да ни вдъхновяват, затова решихме да поставим нашата селекция във фокуса на аналогов фотоапарат. Момичета, този път предложенията са за вас…

Reebok Aztrek живеят нов живот в портфолиото на бранда, за което ние сме много ентусиазирани. Преди по-малко от месец излезе рекламния клип Storm the Court, в който Double Silhouette моделът бе главно действащо лице. Ние пък сме фенове на разработките от колекцията на Gigi Hadid за Reebok – същата бейсик основа като оригинала, но с добавени леъри към подметката и панели отстрани.

Sketchers е от брандовете, които днес набират популярност именно заради завръщането на ‘dad’ трейнърите. Техните D’Lites са едни от добрите им попадения, които непрекъснато изскачат в инстаграм фийда ни. Залагат на синтетична мрежа в горната част, охлаждаща пяна отвътре и ретро връзки в комбинация от ярки разцветки – наситено зелено, кафяво и животински принтове, черно с бели детайли.

Специално място в селекцията ни заемат новите Puma Thunder. Моделът има изявен спортен силует и грубовата структура. За тях Puma казват, че са вдъхновени от облачно небе, ярките очертания на светкавиците и че имат буреноса сила. Техният Spectrum модел ни печели още с 6-те разцветки, микса от материи и това, че отдава почит на колаборацията PUMA x McQueen.

Всички модели могат да бъдат намерени в магазините на District, както и онлайн на districtshoes.bg.

Фотограф: Сабриджан Юзен 

Стилист: Яна Лалова