Size? X Nike Air Spiridon

Nike Air Spiridon e обувка, която първоналчално бе пусната през 1997 година като типична маратонка за бягане – супер дишаща мрежа, 3М отражателни ленти и вдигната подметка. Toчно в реда на нещата за средата на 90-те години. Но като че ли тогава моделът бе засенчен от серията 97, която обра феновете на маркатa и така не достигна до много хора.

size-nike-spiridon-store-exclusive-4size-nike-spiridon-store-exclusive-3size-nike-spiridon-store-exclusive-1size-nike-air-zoom-spiridon-olive-black-2size-nike-air-zoom-spiridon-olive-black-1

За 2017 година Nike Air Spiridon, освен че се преиздава в оригиналния вариант, започва да набира доста популярност. Много повече от 1997 година. Нови разцветки, олекотени модели или с една дума абсолютен quickstrike.

Един от последните проекти в края на тази година е колаборацията на Nike с магазина за кецове Size?. Луксозно изпълнение, което е изцяло от велур, а 3М лентите са заменени с текстил. Кежуъл стил в ретро маратонки. И цветовете са нетипични за бранда – тъмно зелен и кафяв. Релийза дропва на 09.12  в www.size.co.uk, като не е ясно дали ще се продават по отделно или pack.