Jameson “опъват платната” на Безстрашни пичове

Миналата седмица ти разказахме за необичайния монумент, поставен пред Бизнес парк София, а днес се оказа, че зад целия проект, освен Destructive Creation, стои и Jameson.

Алкохолният бранд отдава почит на своя основател Джон Джеймисън и житейската философия Sine Metu – живей повече, страхувай се по-малко. Именно този принцип семейство Джеймисън следва неотлъчно през целия си живот и иска да накара и сегашното поколение да мисли по този начин. За да се случи това, освен монумента, Jameson отварят уникално пространство в сърцето на София. Единственото по рода си бар и co-working пространство ще отвори официално врати на бул. Фритьоф Нансен 37 в София от 22 ноември 2017 и ще функционира до края на февруари 2018 година.

Под покрива на „Безстрашни пичове“ място ще намерят всички, които са готови да прегърнат Sine Metu философията. Хората, които се осмеляват да преследват мечтите си и да превърнат интересите си в начин на живот.

Основната цел на проекта е да вдъхнови колкото се може повече хора да преодолеят страховете и съмненията си, като работят неуморно за постигането на мечтите си.

Сподели Ради Узунов, бранд мениджър на Jameson България.

През следващите три месеца в „Безстрашни пичове“ ще бъдат организирани множество специални събития, уъркшопи, базари, прожекции на късометражни филми и много други интересни неща. Опитни и квалифицирани ментори ще обучат напълно начинаещи DJ и бармани, които след само 3 месеца ще имат всичко необходимо да се вихрят зад пулта и бара като истински безстрашни пичове. По своята същност „Безстрашни пичове“ ще бъде място за колаборации, изкуство и забавление.

За да научаваш повече около проекта, следи Asphalt и сайта на Jameson.