Разбий клишето за Св. Валентин с няколко яки идеи за подарък

Избягваме от рамките на розовата еуфория и се отдаваме на желанието да зарадваме любимия човек. Не искаме да превърнем Св. Валентин в романтичната катастрофа и задължително изключваме от списъка ни всички клиширани подаръци. Как да погъделичкаш чувството за удоволствие на половинката си ти казваме веднага  – с няколко варианта за подаръци, които със сигурност ще напомнят, че не си just an ordinary boy/girlfriend.

 

Кецове

На пръв поглед със сигурност не изглежда като най-романтичния подарък, но ако половинката ти е sneakers маниак, няма как да не изпадне в екстаз ако замениш очакваните свети валентински предложения с някой як чифт кецове, за които мечтае. Не се колебай да разчупиш рамките и да поднесеш нещо, което ще накара човека до теб да се усмихва всеки път щом … го обуе.

 

IQOS

За всички, чиито половинки са все още пушачи, които не могат да накарат да откажат вредния навик, имаме перфектното решение, което да избистри въздуха и освободи пространството от неприятния цигарен дим и пепел около вас. Новите модели на бездимните устройства за нагряване на тютюн IQOS 3  и IQOS 3 Multi вече се предлагат в магазините, като дизайнът им е повече от впечатляващ. Вече по-здрави и устойчиви на зимните температури с някои ключови подобрения като двойно по-дълъг живот на батерията, по-бързото зареждане между употребите, магнитното заключване на холдера и функция за самопочистване на блейда, новите модели са супер минималистичен начин да поднесеш на половинката си повече комфорт и грижа. IQOS  ще е бижуто,  което  е винаги до него/нея.

 

Ваучер за самолетни билети

В днешно време може да се озовеш на другия край на Европа, в пустинята или край морето срещу нечувано изгодни цени на самолетните билети. Ако и ти като нас обичаш да планираш идните две-три почивки с нетърпение, то половинката ти със сигурност ще оцени поканата за пътешествие, която и поднасяш. Много от компаниите, включително и нискобюджетните предлагат услугата да закупиш ваучер с фиксирана сума, като изборът за използването му остава по решение на притежателя му.

 

Спортна екипировка

Динамични и активни, ако любовта ти обича екстремните спортове или отдавна се кани да прибави някое ново спортно хоби към ежедневието си, сега е моментът да бъде зарадвана с атрактивна екипировка, която да влезе в употреба. Не се колебай да поръчаш раница за туризъм, щеки за трекинг, нови зимни очила и какво ли не още. Гарантираме ти, че ако човекът е наистина запален спортен ентусиаст, ще подскача от кеф при подобен подарък.

 

Текст: Симона Пенчева

Снимки: Internet