Чували ли сте за Resell Bulgaria?

Resell_Bulgaria поставя своето началото през лятото на 2016 година. Калоян Цветков, като основател на идеята и изключителен почитател на глобалната „Hypebeast“ сцена, решава да създаде marketplace за труднодостъпните марки и в България. Прекарвайки часове от свободното си време, внимателно разглеждайки и изучавайки механизма на чуждестранни страници, извършващи същата дейност, той успява да пресъздаде това и на родна земя.

Screen Shot 2017-03-25 at 11.27.36

Resell_Bulgaria поставя своето начало като профил в Instagram, но малко след това Калоян решава да създаде и страница в Facebook, за която твърди, че първоначално не е могла да се похвали с изключителен успех. Благодарение на своя целеустремен характер и изключителни маркетингови умения, основателят на движението успява да превърне Resell_Bulgaria в истинска сензация за по-малко от 3 месеца.

FullSizeRender (2)

След като страницата му започва да набира все повече популярност, имайки предвид натовареното си ежедневие, Калоян решава да потърси „подкрепление“. Провежда онлайн кастинг и успява да набере своят настоящ екип от още две момчета, ентусиазирани за развитието на страницата. Resell_Bulgaria смее да се похвали със засилена популярност след формирането на съдружието му с Илия Арабаджиев и Виктор Герчев. А на този етап твърдят, че няма ден, в който някой да не поиска да публикува безплатна обява, да попита за наличието на определен артикул или да изпрати поздравления за коректното отношение и бързата реакция на администраторите.

Screen Shot 2017-03-25 at 11.28.31

Screen Shot 2017-03-25 at 11.29.29

Resell_Bulgaria приканва всеки, който желае да закупи или да продаде нещо да се свърже с тях чрез лично съобщение в Facebook или Direct Message в Instagram.