Pharrell и Adidas Originals пуснаха новата серия

Pharrell е лице на Adidas от 2014 година. През последните няколко години той изкара редица модели, а този август излиза новата му есенна колекция.

Под името “Pastel Pack” излизат класическият Stan Smith и появилият се наскоро Tennis HU. Интересното и при двата модела са цветовете. Всички разцветки, както може би се досещате от името, са пастелни – “Tactile Rose” “Icey Blue” и “Linen Green” са основните цветове в този pack.

Tennis HU e нов силует за тази година. Изключително дишаща и олекотена обувка подходяща за градското ежедневие. Всъшност това е модерната интерпретация на Stan Smith, защото съчетава класиката с модерния облик. Ще трябва да се бръкнете около 180 лева, за да го притежавате.

И естествено класиката Stan Smith. Той не е променен, защото просто си е адски добър. Доказал се е през годините, като една от най-удобните обувки. Самият Стан Смит е помогнал на дизайнерите за тази колекция и може би най-големият акцент е златният надпис по средата. Цената на обувка ще е доста достъпна – около 150 лв.

Колекцията излиза на 10 август и може да закупена от web store-а на Adidas, както и в големите sneaker магазини.