Palace обяви своята есенна колекция

Британският скейт бранд показа цялостната си колекция за Есен’17. И както досега, Palace и този път не изневеряват на стила си – много визии от 90те, много ретро кройки. Колекцията е голяма и включва разнообразие – няколко вида ветровки, включително и пухенка, качулки с и без цип, дънкови ризи, блузи от кадифе, пуловери, дънки, анцузи,  както и голямо разонообразие от ретро принтове.

http-hypebeast.comimage201708palace-autumn-05http-hypebeast.comimage201708palace-autumn-001

Но не голямото е интересното в тази колекция, а ретро препратките от цветовете, логата, връщането на денима. Друго интересно нещо са мокасините, които трудно могат да бъдат вписани в колекцията на стандартен скейт бранд. Но Palace са си Palace…

Аксесоарите като шапки, раници и чантички също са в този ретро стил. Голф шапки, кожени портфейли… Както и няколко “златни” бижута. А може би просто за “цвят” са добавили и три скейт дъски.

Смеем да кажем, че това е колекция, която ще вдигне целият световен стрийтуеър едно ниво нагоре. Доста различна и в същото време много лесно възприемаща се колекция. Световната премиера е на 11 Август, като можете да я поръчате online през официалния сайт на бранда!

http-hypebeast.comimage20170810