Внимание, внимание! Nike Zoom X Vista Grind!

От Nike продължават смело да залагат на все по-ексцентрични и приковаващи погледа модели. Е, ако трябва да намерим думи, с които да опишем Nike Zoom X Vista Grind, то правилните такива определно биха били “Внимание, внимание!”. Просто защото няма как да не се огледате в точно този чифт кецове. Без значение дали ще ги видите на краката на някоя дама на улицата, или пък на рафта в магазина.

Горната част на обувката на практика е двойна, като логото на Nike фигурира и върху двете повърхности, съответно в бял и черен цвят, но с леко разминаване на линиите, което засилва контраста помежду им още повече.

По-интересното… Или по-точно – по-забележимото… Добре, най-забележимото! Най-забележимото и специфично за Nike Zoom X Vista Grind е подметката. Платформата е изцяло бяла, съпроводена от светли пурпурни елементи от двете ѝ страни, както и миниатюрно бяло лого на Nike в задната част на всяка от обувките.

Освен бялото, което очевидно е основен цвят при Nike Zoom X Vista Grind, както и минималното наличие на черно, точно светлата вариация на пурпурния цвят добавя финалните щрихи на този нестандартен модел, който вече може да бъде намерен в магазините на Foot Court.