За всеки по нещо от Nike и Adidas

Много пъти сме чували израза – „Бате, как може да сложиш маратонки Nike и качулка Adidas. Не го прави повече!“
На нас обаче не ни пречи да ги слагаме в един материал и затова ще ти предложим именно модели от двата спортни концерна. Все пак говорим за най-актуалните брандове в момента.

И така отправяме се към BUZZ, където с бърз поглед върху стените се спираме на два модела – Nike Air Max BW „Flax Pack“ и Adidas Iniki.

Започваме с Nike. Техният Flax Pack e добре познат и сме го виждали почти при всички модели на марката. Кафевият цвят  стана доста популярен и предпочитан, тъй като е идеален за есента и в същото време вкарва свежест в аутфита и кофти времето. Air Max BW „Flax Pack“ са направени от набук изцяло в кафяво и имат бял цвят единствено при подметката, но не цялата. Те фитват идеално почти с всяко облекло и могат да бъдат комбинирани с всичко. За комфорт е излишно да говорим, тъй като това е Air Max и всеки е наясно. Просто ще подчертаем, че са супер избор за есента.

След тях от стената сваляме Iniki. В ръцете си държим нов прочит на класиката от миналото в съчетание с най-иновативните технологии – подметката Boost. Дори и да не са най-подходящите в дъждовните дни, този чар от 70-те не ти дава да ги подминеш и веднага се залепяш за тях. Моделът Iniki ще ти достави удоволствие, докато вървиш, но силно ти препоръчваме да го носиш единствено в сухи дни. В BUZZ мъжкия модел е в зелено, а дамския в кремаво бяло.

Nike Air Max BW на цена от 279,90 лв., Adidas Iniki men на цена от 279,90 лв. и Adidas Iniki women с 20% намаление на цена от 183,92 лв. може да намериш в магазините на BUZZ. София – Paradise Center и The Mall / Варна – Grand Mall Varna / Бургас – Mall Galeria Burgas.