С Nike Air Max 720 Volt няма как да останеш незабелязан

Когато се появи Nike Air Max 720 всички сникър фенове го харесаха. Цяла подметка с обемна въздушна камера, което досега не бе правено. След големият балон от AM270, от компанията явно решиха, че трябва да вкарат нещо доста уголемено и видимо.

Основата на обувката е цяла въздушна камера, която обхваща от пръстите до петата. Създава изключителен комфорт и добра стабилизация (нещо, което липсва при Vapormax). Основата и прилича на футурустична обувка, взета от бъдещето.  Изцяло изработена от дишащ mesh с гумени елементи, тази обувка, ще направи ежедневието ти  доста удобно, но също и толкова стилно.

Стигаме и до разцветката. Този Неон… Или както Nike наричат Volt. Обувката, бивайки толкова футуристична, има за цел да се върне отново на земята с толкова organic цветове. Толкова силно е застъпено именно това, че целият Air unit е създаден от рециклирани материали. Преливките между черно и неоново зеленото правят именно тази връзка още по силна, а и привлича доста вниманието на окото.

Какво мисли за обувката попитахме Деян Иванов /Lil Tapi God / – фигура, подвизаваща се в You Tube, като влогър и рап изпълнител.

A: С какво се занимаваш?

Д: Аз съм влогър. Създавам съдържание в нета, забавлявам хората с нещата, които правя и говоря Разбира се мога да бъда и сериозен, когато трябва и/или се налага. Също така се занимавам и полупрофесионално с музика, преди беше само хоби, но от няколко месеца насам доста вдигнах личната летва. Целата ми е музиката да не бъде просто хоби, с което си оплътнявам свободното време.
A: Какво те накара да започнеш да правиш влогове?
Д: Преди време преживях тежка раздяла и се нуждаех от занимание, което да меотклонява от страданието. Имах нужда да споделям с някого, да изразявам себе си и тогава просто взех една карама и всичко започна.
A: Живял си в Англия, защо не остана там?
Д: Живях там, беше страхотно до един момент. Отговорът го дадох в миналия въпрос. Бях млад, импулсивен и влюбчив. Не съжалявам за нито едно взето решение, ако не се бях върнал и не бяхме скъсали нямаше да започна да правя съдържание на български. Най-вероятно щях да работя като фотограф и видеограф в Англия. Знам, че не звучи зле, но ако имах възможност да се върна в миналото вероятно щях да направя същите грешки отново.
A: Твоят стил се откроява от общо приетите разбирания за мъжка визия. Какви реакции срещаш?
Д: Да, откроява се. Хората, които са около мен са доста модерни и честно казано се кефят, останалите мнения минават през едното ухо и тръгват през другото. Хейтърите да се чудят после защо никой не им обръща внимание.
А: Кой е най-важния акцент в облеклото за теб?
Д: Обувките и аксесоарите. Може да носиш супер яки и качествени дрехи, но ако не го допълниш с правилния чифт обувки просто си „фиросал“ аутфита и парите си.
A: Какво мислиш за Nike Air Max 720 Black/Volt и как този модел пасва на твоята личност?
Д: Тези обувки тотално ме изненадаха с това колко по-голям е air bubble-a сравнение с на други модели. Когато стъпваш с нея усещаш как пулсира, усещашлекота и мекота при движенията си. Дизайнът е доста модерен и предизвикващ внимание. Точно като мен. Определено мога да кажа, че се вписва идеално в моя личен стил.
Разбери как можеш да спечелиш чифт АМ720 от видеото на Lil Tapi God.

Nike Air Max 720 може да откриеш в магазините на BUZZ. София – Paradise Center, Serdika Center и The Mall / Варна – Grand Mall Varna, Delta Planet Mall / Бургас – Mall Galeria Burgas. Както и онлайн тук.

Фотограф: Димитър Кръстев