Отблизо: New Balance 574 Sport

Неведнъж вече споменавахме за бостънския бранд и ето че отново именно той е под прожекторите на светлините. New Balance умело се включва в конкуренцията от останалите играчи и се котира все повече сред обществото. Марката има своите верни фенове, но и доста други тепърва се запознават с качествата, които предлага.

Последният модел, който ни се наби на очи е New Balance 574S.  Силуетът бе представен още през юни, като част от версиятa 574 Sport „Friends and Family“ в чисто бяло, a по-късно елементи от него бяха вкючени и в колаборацията между Ronnie Fieg x Dover Street Market x New Balance – в две пъстри разцетки и една чисто черна.

2slika 1(16)1

От един месец обаче, на пазара е OG версията на 574S  и добрите отзиви са вече факт. Комбинацията от класически дизайн, а в същото време и всичко, което модерният човек желае, няма как да не се харесат на публиката. Ключови елементи за комфорта на NB са подобрената подметка, която е комбинация от пяна за омекотяване (Fresh Foam) и стабилизиращата технология Abzorb. За изчистения и приятен дизайн допринасят черният качествен велур и мрежестата повърхност на кецовете, както и червените елементи в задната част на маратонката.

New Balance 574 Sport на цена от 224,90 лв. може да откриеш в магазините на Buzz – София, Paradise Center / Варна, Grand Mall Varna / Бургас, Mall Galeria Burgas.