Всичко е точно, когато избираш New Balance

Новата година винаги води към равносметки и обещания какво ще променим оттук нататък. Константин Трендафилов, който е творчески директор в рекламна агенция, писател и дори певец, решава, че през 2018 има нужда от нов баланс. Първата крачка към него той прави с MS 574. Моделът на New Balance му пасва перфектно, тъй като Константин е човек, който предпочита градския неглижиран стил.

MS 574 е комбинация от класиката NB 574 и всичко, което един съвременен мъж би искал. Маратонката изглежда идеално с всичко, а Fresh Foam технологията допринася за абсолютния комфорт. По отношение на изработката, използвани са най-висококачествените материали, и щом ги обуеш ще те накарат да си кажеш… “Всичко е точно”.

През тази година 574 отбелязва 30 години. Това е един от най-разпознаваемите модели на New Balance. Сред заклетите фенове на маратонки и кецове той е символ на удобство, здравина и стил.

New Balance MS 574 може да намериш на цена от 219.90 лв. в магазините на BUZZ. София – Paradise Center и The Mall / Варна – Grand Mall Varna / Бургас – Mall Galeria Burgas.