NBA All Star на живо в бар ПЕТЪК

Всяка година в средата на февруари NBA провежда ALL Star Weekend – състезание за техничност, забивки и разбира се мач между USA и останалия свят.

Тази година събитието се провежда в Ню Орлиънс в рамките на три дни – 17-19.02. Двете интересни вечер, които най-много интересуват феновете са Dunk Contest-a и East vs West двубоя. За съжаление този път ще се лишим от мега сблъсъка в забивките между Aaron Gordon и Zach LaVine, тъй като последният се контузи преди няколко седмици. Въпреки това  DeAndre Jordan и останалите противници ще направят вечерта феноменална.

Другата интересна част от All Star Weekend-a е последният мач – East vs West. Rooster-ите и на двата отбора са все хора от „каймака“ на NBA. Stephen Curry, James Harden, Kevin Durant и компания ще излязат срещу Lebron James, Kyrie Irving, DeMar DeRosan. Доста интересна игра ще се получи. А и като се има предвид, че всичко е шоу, ще видим извънземни изпълнения

Хубавата новина е, че от бар Петък организират  приятна неделна вечер на 19.02. Ще можеш да се насладиш на паметни моменти от забивки, тройки, кросоувъри. Хип Хоп музиката ще идва от Kalyas. Барът отваря врати в 18ч, а старта е даден за 21ч. Мача на звездите ще гледаш на големия екран, така че няма защо да не отидеш и да се потопиш в магията на баскетболната игра.

16805371_1296251050469474_1147149792_o