В какво ще се забъркат Murda Boyz през този сезон

Марсо и Бобката – или иначе казано Murda Boyz, са рапъри, които за много малко време успяха да станат популярни и да утвърдят своето място на българската сцена. За последната година направиха едни от най-открояващите се рап парчета и взеха участие в най-обсъжданото парти заедно с DJ SAVA. През месец октомври им предстои доста силно присъствие в парти програмата.

Оставяме сами да споделят за това.

D7C60450-C6A6-4D84-A418-3733197A574C

815EDB75-FB56-4576-B277-30D254140F31

Asphalt: На 20-ти празнувате 2 години на сцена. Какво ви се случи за този период?

Murda Boyz: За две години Murda Boyz рязко вдигнаха нивото. Все по-бързо се популяризираме и хората харесват музиката ни. Имахме много участия и навсякъде срещнахме голямо уважение от клубовете и от феновете. Сега празнуваме 2 години на сцената. Това са трудните две години – докато се докажем, като фактор на  българската сцена.

Asphalt: Какво да очакваме на партито?

Murda Boyz: На 20-ти октомври ще празнуваме 2 години на сцена, както и рождения ден на Марсо. Специални гости на събитието ще са едни от малкото български артисти, които харесваме – F.О. и Пеева. Момчетата от MBT също ще са с нас, както и DENKATA x BEZIM MAN (Варна), БНР (Русе), FYRE (София), Homelesz (София).

Ще представим за първи път много нови проекти. Ще има и една специална изненада, която ще е песен с чуждестранни изпълнители, едни от най-уважаваните рапъри, с които сме израстнали.

Подготвили сме интересна програма, ще смесим нежна цигулка с бруталния ни рап, момичетата от Twerk Twice ще ни придружават на сцената. Ще има и други изненади, но тях ще видите на място. Тук искам да благодаря на нашите партньори от Life As We See It!

th-3940863117-1277x672

Asphalt: На 28-ми октомври ще бъдете и на първото BEST KEPT SECRET парти за сезона. Ще представите ли нов съвместен проект със Сава?

Murda Boyz: На 28-ми октомври също ще е много силно, като цяло този сезон ни очакват много участия. Интересът към нас расте с всеки ден, което много ни радва. Имаме много нови проекти със Савата и ще ги представим на партито. Много изминахме заедно и надявам се да продължим да вървим рамо до рамо по пътя на успеха.

Asphalt: Заедно направихте доста силни песни през изминалата година. Мислили сте да издадете албум?

Murda Boyz: Разбира се, ще направим и албум. Въпрос на време е!

734CD024-8002-4105-A224-CEEB6AA76026

Murda Boyz: През новия сезон планирате ли съвместни участия извън София?

Очакваме да е много по-силен от всеки предишен. Вече имаме много дати в престижни клубове, което значи че все повече се цени това, което правим.

Asphalt: Отворени ли сте към колаборации и с други изпълнители?

Murda Boyz: Ще правим музика само с изпълнители, които харесваме. Съвсем скоро ще излезе и първата ни песен с Димчо. Най-вероятно ще бъде изпълнена премиерно на партито в Ялта.
Както споменахме преди това, записахме с едни от любимите ни и уважавани на световната сецена рапъри. Сбъднахме една наша мечта.

Asphalt: Имахте видео заснето извън България, да очакваме ли подобен проект?

Murda Boyz: Следващите клипове ще бъдат на съвсем друго ниво, вече снимаме с много по-сериозна техника. Предвижваме проекти в Дубай и Париж, но за тях ще разберете допълнително. Всичко с времето си.

Asphalt: Правите дрехи, от къде дойде тази идея и как се развива проекта?

Murda Boyz: Отдавна си мечтаем за модна линия, сега обличаме хора така, както ние се обличаме. Създаваме мода не само в музиката но и в модната индустрия. Живот такъв, какъвто ние го виждаме, музика такава, каквато ние слушаме и дрехи такива, каквито ние носим.