MOSCHINO [tv] H&M напомня за лудите 90-арски години

Който вече е разгледал каталога на колаборацията между H&M и Jeremy Scott за MOSCHINO със сигурност е разбрал, че 90-те години са голямото вдъхновение за ексцентричния дизайнер.

Той създаде за шведския бранд колекция за приятелството, разнообразието и забавлението. MOSCHINO [tv] H&M показва разнообразие от материи, цветове и декорации. Големите щампи, пайетите, златисти елементи и анимационните герои са на почит. Разглеждайки колекцията и мислейки си за идеята на Джерами си я представихме върху тези, които умеят най-добре да се забавляват и радват на живота, а именно децата.

MOSCHINO [tv] H&М Суетшърт – 269лв.; Блуза – 159 лв.; Долнищe – 119 лв.
MOSCHINO [tv] H&M Кожено яке – 549 лв.; Блузон – 179лв.; Кейс мече – 74.99 лв.; Шапка- 64.99 лв.; Тениска – 64.99 лв.

В новата си колекция Jeremy Scott включва всичко, което може да ти напомни за това отминало лудо десетилетие. Пъстри якета, суетшърти с много синджири, кожени шапки. Абсолютно всичко! Да не забравяме и любимите герои на Disney– Mickey, Minnie, Donald и Goofy, които красят тениски и блузи.

MOSCHINO [tv] H&M е още едно от произведенията на Jeremy Scott, което ще предизвиква усмивки и ще забавлява широката аудитория, но в същото време ще се превърне в абсолютен хит.

MOSCHINO [tv] H&M Тениска – 64.99 лв.; Суетшърт – 139лв.; Шапка 64.99 лв.; Дънки – 109 лв.

MOSCHINO [tv] H&M ще бъде налична в избрани магазини, както и онлайн на HM.com, от 8-ми ноември. В България колекцията е налична в магазин H&M на бул. Витоша 6, София.

Фотограф: Николета Петрова

Стилист: Яна Лалова

Модели: Рая, Божи, Дани, Влади и Сами