Липсващата връзка сред българските брандове

Missing Лink е сравнително нов бранд, който за малко повече от година успя да се развие с доста бързи темпове. Създаден е от приятели, споделящи еднакви възгледи за живота и страстта към дрехите. Идеята зад бранда се крие в съчетаването на качество и дизайн с винтидж естетика и модерна интерпретация. Първата колекция, излязла през 2016, се разграби за нула време и сега идва ред да видиш втората порция. Предложенията за есен/зима 17-18 ще бъдат представени този петък, от 19:30 в в ексклузивния представител на марката  Blok Supply CO.

Няма как да пропуснем, че тази година момчетата са надградили с още продукти и нови дизайни с ясно послание. За тях малко повече разказат Любомир Петров и Венци Софрониев, двама от замесените в Missing Лink.

Идеята на Missing Лink е да служи като събирателен инструмент за различните култури  на градската среда в София, липсващото звено, което събира черно и бяло и обединява значението на думата „street“ с „wear“. В петък ще покажем новата палитра от дизайни на тениски, суичери и шапки, наброяващи общо над 17 продукта, които са старателно заснети през призмата на фотографа Марио Младенов.

От 04.12. нещата на Missing Лink ще може да откриеш и онлайн в официалния сайт – msnglink.com, а повече за марката може да рагледаш в Instagram и Facebook.

Модел: Владимир Тодоров

Фотограф: Марио Младенов