Melformator празнува пети рожден ден

Тази събота пловдивският аудио-визуален колектив Melformator навършва 5 години и ни кани на рожден ден. По този повод момчетата организират солидно събитие в нова парти локация в Пловдив. Зад пулта ще застане пълният dj състав на колектива – sayulke, Mironov, ATNS, waysie, ELEN и Phlp (едно от лицата зад проекта [бетон]). 

Melformator е създаден преди пет години в Пловдив и стартира в екип от 4-ма – Самуил Кехайов, Веселин Трачев, Атанас Динчев и Петко Танчев. Създателите му, с различен бекграунд и професионална насока, се събират, водени от вътрешнатa убеденост, че е време за действие и промяна на незадоволителния клубен живот в града.

В последствие портфолиото на колектива се разраства в различни посоки и включва студио за графичен и уеб дизайн, ar/vr инсталации, множество проекти с различни институции и други колективи и артисти, участие и колаборация с водещи културни оператори, фестивали и много други. Но първоначалната цел, търсене на нови хоризонти, експериментирайки с музиката и звученето й, си остават и до днес.

Повече инфо може да откриете в страницата на събитието в Facebook.