Melanin представят новата си колекция

Брандът Melanin е от скоро на нашата сцена, но за кратко създаде едно общество, което само по себе си е уникално. Дали е твърде dark, дали е различно – факт е, че трите им колекции досега винаги са имали послание и са били повод на обсъждане.

Wasteland e името на четвъртата им колекция, която ще бъде презентирана на 17-ти август в Фабрика 126. Самото събитие ще е разделено на три части. Първата ще представлява креативна инсталация в концепцията на тази колекция, което включва дрехите в интересен сет-ъп, илюстрации и кратък филм. Тази част от събиетието ще предостави една интерактивна обстановка, която да вдъхнови гостите ни към по-разчупена фотография и видеография, както и да представи новата им колекция авангардно облекло с разчупени пропорции.

Втората част ще представлява изложба на улични фотографи и илюстратори, както и пространство, в което свободно да се практикува изобразително изкуство върху множество парчета платове от колекцията (дни след събитието тези нарисувани парчета плат ще бъдат превърнати в маски или ще бъдат ушити върху дреха от новата колекция, специално за художника). Тук ще гостуват и творци, които да вдъхновят и дадат пример на гостите  за разнообразните дейности, в които биха могли да вземат участие по време на събитието.

Третата част от инсталацията ще представлява зона за разпускане, където гостите  да се насладят на чаша вино, приятна компания и музика за фон – хип-хоп / трап / new school / old school от DJ Akasha и live set от ATILA.