Mastercard x Street Chefs After work hours

Street Chefs, Божана Кацарова и Mastercard представят месец на безкешовото плащане!

Всеки четвъртък от 13 юни до 4 юли паркингът на Street Chefs ще се превръща в празник на мултинационалната кухня, хубавите напитки, добрата музика  и бързите и лесни разплащания. Вече е топло и няма нищо по-хубаво от това да хапнеш вкусно и да пийнеш навън след работа. За напитките ще се погрижат от новия подвижен бар HEAT, а Катаржина Естейт ще представят селектирани вина.

Този четвъртък  те канят на гаражна разпродажба, в която ще се включат някои от най-емблематичните градски персони, от които ще можеш да пазаруваш през мобилен портфейл. Целта е да покажем колко са лесни т.нар. P2P плащания или person to person. Това означава, че вече размяната на пари помежду ни може да е много по-удобна, лесна и бърза. Вместо да търсим дребни или да си дължим пари – няколко клика в мобилния портфейл прехвърлят необходимата сума на човека отсреща за секунди.

Идеята за phyre се ражда още през 2015-та година. Целта е да освободи място в портфейлте ни, като вкара всички карти, които притежаваме, в смартфона, който така или иначе винаги е с нас.

От 2019-та година phyre се ползва активно от десетки хиляди хора от всички европейски държави. В мрежата на phyre получавате и изпращате пари на приятелите си мигновено и без никакви такси.

Всеки, изтеглил phyre за Android или iOS от https://phyre.app.link/streetchefs, може да въведе промо код STREETCHEFS, който ще му даде 3 лева начален бонус!

Най-вероятно имате или някога сте имали карта издадена от Mastercard. Повечето мобилни портфейли у нас работят с технология на Mastercard, а нашата цел е да разпространяваме бързите и лесни безкешови плащания навсякъде и за всички.

Време е да покажем, че и у нас едно събитие може да е безкешово! Всеки платил безконтактно или мобилно с Mastercard ще може да участва за спечелване на  безценно изживяване –  покана за двама за Supper Club вечеря от Божана Кацарова.

Тази година Mastercard застава зад всички шеф-готвачи, ресторанти и любители на кулинарните места и събития, които търсят нови интерпретации на различните вкусове, оценяват автентичните рецепти и качествените продукти.