Марти и Ради от WeKnow знаят как и ще ти помогнат

Животът и възможностите в България отказват много от младите и ги поставят пред трудното решение дали да не напуснат страната. Не така обаче е повлияла обстановката на две момчета – Мартин Маринов и Радослав Недялков. Точно обратното, тя ги подтиква да започнат да работят за себе си и в същото време да помогнат на хората, предпочели да останат тук. Тяхното решение се изразява в онлайн платформата WeKnow, която има за цел да разшири пазара на българските хендмейд продукти, като им позволи да излязат в големите сайтове Ebay, Amazon и Etsy.

Първоначално Марти се сблъсква със суровата реалност, в която живеем. Фирмата, в която работи се занимава именно с онлайн търговия, но всичко според него се случва много бавно и смята, че може да намери по-адекватно решение и в същото време да допринесе за развитието на самите клиенти, които искат да продават. Така му хрумва идеята за WeKnow, а за да я доразвие се свързва и със своя приятел Ради, който е програмист и може да му помогне.  Отнема им две години мечтата да се превърне в реалност.

Сега чрез WeKnow търговците могат управляват своите стоки и в трите магазина, а качват информацията само на едно място, което ги улеснява и в същото време им позволява да действат по-гъвкаво. Голям плюс на платформата са статистиките, които се ъпдейтват нонстоп и дават реална представа как се движат нещата. Голяма част от функциите могат да се изпълняват и автоматично, според тяхното желание, като например автоматично регулиране на цената спрямо избрани от тях конкуренти. We Know спестява време и усилия в развиване на профил и стратегия в съответните сайтове. Черешката на тортата е, че платформата може да се закачи към съществуващ сайт и той да се управлява от нея, както и да извършват всичко от телефона. От We Know следят поведението на всеки един клиент и обратната връзка, тъй като смятат, че високите резултати се постигат само, когато предлагат качествени услуги и стоки.

weeee

Зад целия проект Марти и Ради влагат огромния си опит и идеята им е не просто да правят бизнес, а  да помогнат на българските производители да се развиват и да им вдъхнат самочувствие, защото правят уникални неща. Да ги убедят, че в България големите цели също са постижими и човек не трябва да слага граници пред възможностите си. Двамата новатори не смятат да спират до тук и са сигурни, че бъдещето е пред тях и вече планират разрастване на услугите и функциите на We Know, като изнасянето и в Европа и света.

Повече за WeKnow може да откриеш тук или във facebook.