Marble Meets Graffiti този петък в GIFTED

Marble Meets e новата платформа за алтернативни събития на момчетата от Marble Souls. Целта е да миксират музика и изкуство в едно различно преживяване. Събитията ще са ежемесечни, а гостите ще бъдат нови и доказали се хора на изкуството. Часовете за добро парти изживяване също ще са различни.

„Идеята ни е да използваме следобедните и над вечерните часове, когато обикновено нищо не се случва, това може да се промени и ние виждаме много потенциал точно в това време“.

Няма как да не сме съгласни. Това е нещо, което ще се хареса на много хора, които търсят интересни събития в града.

Локациите и темите също ще се сменят. Този петък (26.04.2019) първото събитие започва в 19:00 ч. с изложбата MARBLE MEETS GRAFFITI в Gifted Sofia.

„Подготвили сме страхотно визуално приключение из улиците на New York, Los Angeles и култови места като Venice beach. Нямаше как да не отделим подобаващо внимание на графити сцената, с която сме силно свързани. Искаме да споделим приключенията на едни от най-популярните български графити артисти, които бяха поканени от нюйоркската галерия Martinez, за да покажат своето изкуство. Ще се насладим на фотографската изложба на XPOME, GLOW, FELON, MAZE и KONTE, които се докосват до корените на графити културата и представят българския ѝ прочит“.

За музикалната селекция ще се погрижат KXCKS, XONIC, ST3YKUL и CRITERIA, които са класическите заподозрени, стане ли въпрос за добро събитие.

Входът е свободен, петък е почивен, така че няма какво да го мислим, ще се видим там.