MALEVOLENCE ЩЕ МАЧКАТ ГЛАВИ НА HARDCORE X-MASS 2018

Миналата седмица хванахме Роб от Born From Pain малко преди бандата да тръгне на път за следващите дати от тяхното турне. Той ни разказа за новото видео “Antitown” и какво можем да очакваме от тяхното представяне на Hardcore X-Mass 2018. Всичко това можеш да прочетеш тук.

Днес те срещаме с другия хедлайнър на ежегодния коледен фестивал за екстремна музика – Malevolence. Харкор груув машините от Острова идват за втори път у нас и нямаме търпение да ги гледаме отново на живо. Затова избързахме и си поговорихме с фронтмена на бандата Алекс за музика, участието им в България и още нещо.

А: Здравейте, пичове! Как сте, как се чувствате?

M: What’s up! Чувстваме се чудесно, благодарим! Досега годината беше много натоварена и все още сме доста заети у дома – никога не спираме!

А: Това е вторият път, в който ще свирите в България. Първото ви участие беше преди 4 и свирихте на една сцена с Dying Fetus и Goatwhore. Сега ще свирите на един от най-големите хардкор фестивали у нас. Какви са вашите очаквания?

М: Много съм развалнуван да се върнем отново в България. Прединия път беше лудница и беше много мило да видим толкова много фенове да пеят и да mosh-ват с нас. Надявам се този път да надмине предния. С нетърпение чакам да видя, както стари, така и нови муцуни!

А: Тази година празнувате 5 години от релийза на дебютния ви албум „Reign of Suffering”. Можем ли да очакваме да чуем някои парчета от албума?

М: Абсолютно! Ще изпълним микс от нови и стари хитове. Очаквайте високо ниво на енергия и достатъчно рифове, които ще размърдат публиката.

А: В Asphalt винаги следим streetwear и street културата отблизо. Забелязахме, че аутфитовете ви са винаги „on point”, a кецовете – винаги fresh. Кои са любимите брандове на Malevolence и защо?
M: Аз лично съм огромен фен на The North Face – имам прекалено много неща! (смее се) Смятам, че това важи и за останалите членове от групата. Рядко ще ни видите да носим нещо различно от TNF. От раниците и саковете ни до шортите, които носим на сцената – на практите си е цял кит. Очевидно Nike също ни е един от любимите брандове – всички сме с Nike на сцената и в ежедневието. Обувките, които носим са любими на цялата банда – от Janoski през TN до Air Max 97 – просто ги предпочитаме!

A: Последни думи за българските фенове преди голямото шоу?
М:
Нямаме търпение да свирим отново в България и да се видим отново с всички, които бяха на предния ни концерт. Ще видим в мелето, а после елате да пиете по бира с нас!

Malevolence ще забият на Hardcore X-Mass 2018 тази събота, 15 декември, в клуб Mixtape 5. Слагай North Face екипа, обувай Nike и вземи билет от мрежата на bilet.bg или в деня на събитието, ако има останали. Чакаме те!