Силен старт на сезона в Маймунарника

Място като Маймуанрника едва ли има нужда от представяне. Добрата локация, готината атмосфера и многото концерти, провели се там, са го превърнали в едно от най-добрите места, които да посетиш в топлите дни. А след като лятото е почти тук за бара в Борисовата градина е време да отвори врати. Музикалното разнообразие, което предлага Маймунарника, го превърна в едно от любимите ни места и нямаме търпение да видим какво ще е положението този сезон. Не се съмняваме, че ще е силно, дори сме почти сигурни, че няма да ни разочароват, защото от май месец стартира с мега ударна програма от 4 концерта. Желателно е да не изпускаш нито един от тях!

Още в края на тази седмица – (6 май), партито ще започне с Г О Р С К И. Какво е това? Drum’n’Bass дандания на открито в Борисовата градина, която се очаква да продължи 14 часа, а може и повече, зависи от това колко ти държат краката. В програмата ще се включат доста артисти, а стиловете, които ще преобладават са dub, techstep, intelligent dance music, funk, jungle и techno. Ако искаш да разбереш повече,  виж събитието във Facebook.

Kliment, снимка: RaffaellW
Kliment, снимка: RaffaellW

The Big Opening ще бъде на 13 май, когато забавленията ще започнат от следобед. На сцената ще се качат UNKLE BILLY, Merudia, COOL END THE GHE, Таралежков и други, които предстои да разбереш съсвсем скоро. Организаторите споделиха с нас една много добра новина, която ние нямам как да не разкрием и на теб – за първите 300 посетители ще има по една бира Tuborg. Добро начало бихме казали ние!  Следи Facebook ивента тук.

Следващата ни среща няма да се бави много и ще бъде на 18.05, а компания ще ни правят Черно Фередже. Четиримата музиканти и Ния отново ще свирят и пеят в Маймунарника. Миналата година те чукнаха 20-ка и сега като истински американци ще им бъде позволено и да пият. Пичовете от Маймунарника отново ще раздават по една безплатна бира за първите 300 посетители. Още информация тук.

cherno-feredje111

Край на майската серия ще сложат Светльо & The Legends. Датата е 20 май, какво ни очаква можем само да гадаем. Едно е сигурно – купон ще има. Остава само да загрееш както трябва с първите три събития и да се надяваш последното да не те довърши.

Ще се видим в Маймунарника. Наздраве!