MADMATIC с първи самостоятелен албум

MADMATIC за мен един от най-добрите музикални продуценти и то не само в България. Фаворит ми е от доста време. Бийтовете му винаги те отнасят, супер изпипани и имат уникално звучене. Трябва да се чуят обаче, само думи не стигат да се опишат.

И въпреки че е познат на сцената от доста време, има немалко песни и едно EP зад гърба си, едва сега MADMATIC изкарa първия си самостоятелен албум. Войната на ул. Мир е заглавието, а траковете са 13 на брой. Символиката в заглавието е ясна. Улица Мир е една от улиците в квартала на изпълнителя, която му напомня за детството. Всяка една песен също носи своя история, но ако чуеш целия албум ще си изградиш цялостна картина. В албума има хейт, има любов, политически и социални теми, има всичко. Направо го пускай.

Все пак не се сдържах и се свързах и с MADMATIC, за да разкаже лично той за албума:

„Не обичам да се обяснявам и да тълкувам песните си. Предпочитам хората да ги приемат, както те си искат. Първата песен, която записах, беше „Войната на ул. Мир“ през януари 2016. Тя всъщност е последна в албума. А последната, която записах, е интрото преди месец. Някак си наобратно го правих този албум. Надявам се хората да го оценят и да им хареса. Вече работя по следващия.“

В дебютния албум на MADMATIC може да чуеш като гости ANDYTO, ДОБСКИЯ и АРТО, а има и три песни, продуцирани от ЯВКАТА ДЛГ, VITAMIN TZE и БОЯТА. Изпълнителят го пусна за свободно сваляне, така че може да го свалиш директно от тук.