Една година след загубата на Mac Miller се утешаваме с нов албум

Мина повече от година от смъртта на Mac Miller  –  хип хоп артист, изпълнител, продуцент. Човек, започнал музикалната кариерата си едва на 15 години в родния си град Питсбърг, а на 18 вече имал договор със звукозаписна компания. Пет студийни албума, като дебютния му Blue Slide Park (2011) застава на първо място в Billboard Top 200.

Творчеството, което остави остави огромна следа. Той създаде едно ново течение хип хоп музика, което се харесваше на милиони хора по света. Колаборации с артисти като Wiz Khalifa, Ariana Grande, Anderson PAAK. Артист с огромно сърце за сцената, който говореше съвсем свободно за депресията, от която страдаше последните години.

Сега отново имаме този шанс. Благодарение на семейството му ще излезе нов албум под името Circles. Стартиран е преди смъртта му, но сега с помощта на продуцента Jon Brion, този проект е завършен и ще можем да го чуем на 17 Януари. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Circles. January 17.

Публикация, споделена от Mac (@macmiller) на

Updated (10.01.2020)

А ето, че и първият сингъл от проекта излезе – „Good News“. В първите кадри се вижда как Mac Miller е в студиото и кани оператора в стаята за записване. Следва визуализация, направена специално от Anthony Gaddis и Eric Tilford, която представлява светът на Mac.

Друг интересен факт е , че в Apple Music можем да видим целият track list, който ще излезе на 17.01.