Lotto е Leggenda

Когато говорим за любимите марки от 90те години, няма как да пропуснем голям играч като Lotto. Напоследък марката попада все по-често в нашия фокус и нямаше как да останем безразлични. Въпреки че не грее така ярко като останалите звезди сред стрийт брандовете, Lotto имат с какво да се похвалят. Лесно ще разбереш, стига да погледнеш през нашата гледна точка.

Всъщност италианският бранд има дълга история в света на спорта. Създаден през 70те години на миналия век, Lotto се специализират първоначално в тенис обувките, а след това и в тези за баскетбол, волейбол, бягане и футбол. Налагането на спортния тренд през последните години за тях е повод да навлязат в територията на уличния стил. В резултат на това през март видяхме тяхната първа колаборацията – тази с базирания в Милано дизайнер Дамир Дома.

Срийт предложенията на бранда можем да открием под шапката Lotto Leggenda – premium линия маратонки, вдъхновени от техни класически модели от 70тe и 80тe години. Маратонките са истинско съкровище от миналото, пресъздадени с фокус върху бъдещето. Тук Lotto прилагат целия си опит в направата на спортни обувки в съчетание с наистина качествен дизайн. Ключови модели като Impressions, Tokyo и Brasil вече са факт сред предложенията им, а ние тайно се надяваме иконичния B1 да е следващия в списъка им. Но нека оставим очакванията настрана и ти покажем какво още харесахме при тях.

Той: Lotto Leggenda Обувки MARATHON – от 265 лв. на 159 лв.; Панталон, риза, пуловер и тренч от H&M Тя: Lotto Leggenda Обувки BRASIL SELECT CRACK W – от 255 лв. на 155 лв.; Панталон и тренч от H&M

Tokyo Ginza

Lotto Leggenda дава модерен обрат на историческата Tokyo обувка от 1984 г –  несъмнено един от моделите, на който италианската марка дължи един от първите си големи успехи. Градът Tokyo винаги е бил известен като метрополис, пълен с история, а също така и с бъдеще – точно като новите Tokyo Ginza. Моделът лесно се съчетава с всякакъв тип дрехи и ще се впише идеално както в спортен аутфит, така и в стила ти за работа.

Impressions

Това е моделът създаден специално за жени, които искат да улавят вниманието непрекъснато, от всеки ъгъл, където и да отидат. Кожена горна част, перфорация за по-добра вентилация, равна подметка за по-добро сцепление служат като изчистена основа, върху която се надгражда с различни елементи – детайли с имитация на питон, брокат или перлен ефект.

Той: Lotto Leggenda Обувки TOKYO GINZA – от 245 лв. на 147 лв.; Панталон и сако от H&M Тя: Lotto Leggenda Обувки IMPRESSIONS PYTHON W – 265 лв.; Риза и панталон от H&M

Brasil

Спомнете си стила на футболните фенове от 90те, съчетайте го с днешния стрийт стил и ще получите перфектния модел за съвременния градски обитател в лицето на Brasil. Днес Lotto гордо представя този модел като своя най-силен представител от онези години. В основата стоят комбинация от кожа в горната част и велур отпред, равна подметка за по-добро сцепление, междинна EVA подметка, а разнообразите идва с комбинациите от цветове и връзки.

Той: Lotto Leggenda Обувки MARATHON – от 265 лв. на 159 лв. Тя: Lotto Leggenda Обувки BRASIL SELECT CRACK W – от 255 лв. на 153 лв. Lotto Leggenda Обувки BRASIL SELECT CRACK W – от 245 на 147 лв.
Той: Lotto Leggenda Обувки TOKYO SHIBUYA – от 235 лв. на 141 лв. Тя: Lotto Leggenda Обувки BRASIL SELECT LTH W – от 265 лв. на 159 лв.

Маратонките на Lotto Leggenda те очакват в магазин District, мол Paradise или на districtshoes.bg.

Снимки: Николета Петрова

Стайлинг: Яна Лалова

Текст: Яна Караманчева