Класика върху класиката. Levi’s и Jordan избухнаха с колаборация

Какво става, когато най-добрите в своята сфера се срещнат? Отговорът е лесен, получава се нещо стахтоно. При Levi’s и Jordan това се изразява в “нечовешките” Jordan 4-ки, направени от деним и класическото дънково яке за Levi’s, което изненадващо се оказва двулицево.

Про скейтърът Eric Koston тийзна проекта още преди няколко дни, когато в Instagram пусна редица от сторита, на които ясно се виждаха двата продукта. На следващия ден излезе и официалната информация, както и малко повече подробности. Целите кецове са направени от традициония за Levi’s деним. Подписът на бранда се вижда и на езика, където логото на Jordan е вкарано в кожена нашивка.

Якето прави огромно впечатление, тъй като е доста необичайно и смесва дейтали и от двата бранда. От едната страна, както казахме имаме изчистен дънков дизайн с голям, но ненатрапчив надпис на гърба Flight. Обърнеш ли го обаче виждаш черен деним със синя яка, а отзад се появява червеното лого на Jumpman.

Колаборацията между Levi’s и Jordan се очаква с голямо нетърпени и ще излезе на 17 януари. Долу може да видиш и пълен списък на магазините в Европа, откъдето може да закупиш продуктите.

Кецовете Jordan Brand x Levi’s Air Jordan 4 и якето:

BOTTEGA BACK DOOR – Bologna
END CLOTHING – Newcastle
JORDAN BASTILLE – Paris
KICKZ – Berlin
LEVI’S BERLIN KURFUERSTENDAMM – Berlin
LEVI’S LONDON REGENT STREET 174 – London
LEVI’S PARIS CHAMPS ELYSEES – Paris
OPIUM – Paris
OQUIM – Amsterdam
SHINZO –  Paris
SI VAS DESCALZO – Barcelona
SNEAKRSNSTUFF – London

Кецовете Jordan Brand x Levi’s Air Jordan 4:

290 SQM – Turkey
FOOT PATROL – London
LMTD EDITIONS – Barcelona
OVERKILL – Berlin
PATTA – Amsterdam
SI VAS DESCALZO – Barcelona
TITOLO – Zurich