КО-ОП coworking – ново работно пространство за креативни хора

КО-ОП coworking е естественото продължение на откритото през месец декември 2018 год. арт пространство КО-ОП, което стана дом на различни културни събития.

След шест месеца в организиране и представяне на изложби КО-ОП coworking е вече готово да посрещне първите си обитатели. Зад идеята на основателите се крие пространството да бъде не само работно място, проектирано и обзаведено да подпомага работата на хора от креативните и творческите индустрии, но и също така да създадат общност, която да улесни индивидуалния и професионален растеж чрез сътрудничество и вдъхновение.

КО-ОП coworking разполага с 23 индивидуални работни места, които са подходящи както за хора, които работят на свободна практика, така и малки компании. Локацията разполага с един офис, който може да се използва от 4 човека максимум, с конферентна зала, телефонна кабина, напълно обзаведена кухня, както и душ и шкафчета, за тези които обичат да бъдат активни. На място може да се купи еспресо, напитки и неща за леко хапване. Вода, филтрирано кафе и чай са безплатни, както и всякакви канцеларски материали и офис консумативи. Единствено има лимит за принтиране, тъй като екипа на КО-ОП вярва в съзнателното ползване на хартия. Всичките мебели са направени ръчно и по поръчка, така че да паснат перфектно на пространството и да отговарят на нуждите на ползвателите. Пространствотоще може да се ползва от членовете 24/7.

КО-ОП ще бъде домакин на различни събития, които ще служат за създаване и укрепване на общност. Събитията ще вдъхновяват членовете, ще бъдат с образователен и с развлекателен характер, така че да се създаде добър work-life баланс. Освен това мястото за събития ще може да се използва от членовете на обществото за организиране на разнообразни ивенти – както насочени към външната публика, така и вътрешни. Разбира се арт пространството КО-ОП ще продължава да показва творби на български и чуждестранни автори.

На 22 юни, събота, от 16:00, ви каним на парти по случай откриването на КО-ОП coworking  Адресът е бул. „Янко Сакъзов“ 17 – точно на парка Заимов, в непосредствена близост до две емблематични места в София, както за местните жители, така и за чужденци (Ракета + Спутник). За музиката ще се погрижат Niki Phoenix и Dj Clipper от Disco Comrades, а студените напитки сакомплимент от КО-ОП coworking.